Thursday, 3 July 2014

Entri ke 44

Teks: Roszila Ibrahim
Entri ke 44
Alahamdulillah. Sedar tak sedar hari ini genap tugasan  entri ke 44 yang ditugaskan di dalam kelas sebagai pengurus online akademi yang dikelolai oleh Pn Anys Idayu zakaria. Saya pun tidak menyangka begitu cepat masa berlalu. Saya mula belajar pada pertengahan bulan Mei dan pada 3/7/2004 genaplah entri ke 44. Pelbagai topik entri saya buat dan ianya bukan satu usaha yang mudah. Sebelum ini saya tidak pernah mempunyai blog dan tidak tahu menulis entri. Tetapi setiap idea dalam menghasilkan entri adalah datang dari yang Maha Esa. Segalanya dipermudahkan. Oleh itu, gunakan masa yang ada untuk merealisaikan impian kalian kerana masa bergerak pantas, tidak menunggu sesaat pun.
Bagi yang mahu mula bekerja hanya dari rumah, boleh mendaftar sebagai pengurus online di ABDR.
  
* Hanya daftar dengan yuran RM200 - yuran pendaftaran pengurus online akademi

* Bonus 4 ebook (ebook belajar asas blog - ebook rujukan utama membina blog, ebook super wahm supermom perkongsian kisah sebenar wahm yang mula bekerja dari rumah, ebook panduan mula bisnes butik - panduan untuk membuka butik, dan ebook 101 idea home based bisnes cari idea untuk memulakan bisnes secara online dan panduan sebelum memulakan)

*Dapat belajar membina blog dalam kelas blog bisnes. Belajar hasilkan blog rakan niaga
*Blog tersebut boleh digunakan untuk produk sendiri juga.
Setelah mendaftar dan menghasilkan blog, kalian akan dibimbing bagaimana untuk mula mempromosi produk akademi - iaitu produk digital ebook, pakej sewaan iklan, dan kelas online/ bengkel anjuran akademi bekerja dirumah. Mula belajar promosi produk ini melalui blog dan facebook. Komisen akan dibayar secara terus kepada kalian, melalui pendaftaran pelajar ke kelas online/bengkel, atau belian ebook atau tempahan iklan. 

untung bersih dengan hanya mempromosi produk akademi. Ini bukan omongan kosong, kerana sudah ada pasukan pengurus online akademi yang beroleh hasil seperti ini. Tapi dengan syarat utama, ikut apa yang telah diajar, mula praktik, mula promosi, dan yang lebih penting berserah pada Allah swt atas semua daya usaha yang telah dilakukan.

Segala pertanyaan boleh terus melalui saya:
email: roszilaibrahim@gmail.com
FB: Roszila Ibrahim 


No comments:

Post a Comment